Hogyan lehetek egyesületi tag?

Egyesületünkbe való belépést azon magánszemélyek részére javasoljuk, akik hosszabb ideje ismerik a demoscene-t és aktív résztvevői a közösségnek. Az egyesület munkáját a tagok tagdíjbefizetésükkel, az egyesület tevékenységének felügyeletével, és - saját elhatározásuk szerint - önkéntes munkával támogathatják.

Be kell -e lépnem az egyesületbe a demókészítéshez?

Nem szükséges az egyesületi tagság ahhoz, hogy belekezdj a demókészítésbe. Ha szeretnél kapcsolatba kerülni másokkal, regisztrálj a scene.hu oldalon és írj a fórumba - vagy látogass el egy demópartira.

Mik az egyesületi tagok jogai?

Azzal, hogy belépsz tagnak, erkölcsileg - és a tagdíjjal anyagilag is - támogatod az egyesület működését, ezzel kimondva, hogy egyetértesz a céljainkkal. Tagként te is meghatározója lehetsz az egyesület működésének. Hivatalos vagy az egyesület közgyűléseire, és ott felmerülő kérdésekben történő demokratikus szavazásokon te is részt vehetsz.

Mik a tagok kötelezettségei?

A tisztségviselőkön kívül a tagoknak nincsenek kötelezetségei, minden feladat vállalása teljesen önkéntes.

Hogyan lehetek tag?

Ha szeretnél a Magyar Demoscene Egyesület tagja lenni, ezt a tagdíj befizetésével tudod elérni. Az éves tagdíj mértéke 5000 Ft. Ezt az összeget utald át az egyesület számlaszámára: 10700732-43875100-51100005. A közleményben szerepeljen a 'tagdíj' szó, a neved, valamint a nickneved.

Ha további kérdésed merül fel, írd meg nekünk.